ACER ASPIRE E5-511, EXTENSA 2509 – COMPAL A5WAM LA-B981P 

100,00 лв.

Изчерпан

Код: A5WAM LA-B981P REV 1.0 Категории: , , Тагове:

ACER ASPIRE E5-511, EXTENSA 2509 – COMPAL A5WAM LA-B981P 

A5WAM LA-B981P REV 1.0 
Acer aspire E5-511 E5-511G 
Видео: GT820M
РАМ:DDR3L 

Работещо 
Втора употреба!
ГАРАНЦИЯ- 1 МЕСЕЦ

Меню