Lenovo ThinkPad Edge E330 E335 E430 E435 S430

85,00 лв.

В наличност

Клавиатура за Lenovo ThinkPad Edge E330 E335 E430 E435 S430

Код: PE-84US Категория Тагове:

Клавиатура за Lenovo ThinkPad Edge E330 E335 E430 E435 S430 Black FRAME US
Layout: US
Детайли: С РАМКА (WITH FRAME), С (WITH) Pointing Stick

Клавиатура за:

Lenovo ThinkPad Edge E330
Lenovo ThinkPad Edge E335
Lenovo ThinkPad Edge E430
Lenovo ThinkPad Edge E435
Lenovo ThinkPad Edge S430

ГАРАНЦИЯ- 6 МЕСЕЦА

Лаптопи, Сервиз, Резервни части от LaptopiBG | LaptopiBG.com

Меню