Наличност: Наличен
IT8371E
ITE
Модел: IT8371E

LENOVO IT8371E-128 DXS

13.00 лв.

Количество

Запитване за продукта

LENOVO IT8371E-128 DXS

 

Етикети: acer, sony, hp, asus, toshiba, msi, lenovo, dell