Наличност: Наличен
Клавиатура за Lenovo ThinkPad Edge E330 E335 E430 E435 S430 Black FRAME US 
Модел: Lenovo ThinkPad Edge E330 E335 E430 E435 S430

Lenovo ThinkPad Edge E330 E335 E430 E435 S430

70.00 лв.

Количество

Запитване за продукта

Клавиатура за Lenovo ThinkPad Edge E330 E335 E430 E435 S430 Black FRAME US 
Layout: US
Детайли: С РАМКА (WITH FRAME), БЕЗ (WITHOUT) Pointing Stick
P/N: 0C01589, Model NO: PE-84US

Клавиатура за:

Lenovo ThinkPad Edge E330 
Lenovo ThinkPad Edge E335 
Lenovo ThinkPad Edge E430 
Lenovo ThinkPad Edge E435 
Lenovo ThinkPad Edge S430 

ГАРАНЦИЯ- 6 МЕСЕЦА